GAZİANTEP / İSLAHİYE - Boğaziçi Şehit Astsubay Mustafa Kömürcü Ortaokulu

Mehmet Fatih DURDU - Müdür

1977 İslahiye doğumluyum. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

İlk orta ve lise öğrenimimi kendi köyüm olan Aydınoğlu(Altınüzüm) beldesinde tamamladım.

Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Türk Dil Edebiyatı bölümünden 2000 yılında mezun oldum.

2000 yılı Eylül ayında Antalya ili merkeze bağlı Yurtpınar Gazi ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeni olarak göreve başladım.

Kısa dönem askerlik görevinden sonra Eylül 2002 tarihinde mecburi hizmet kapsamında kendi memleketim olan Gaziantep İslahiye ilçesi Altınüzüm Mehmet Akif Ersoy ilköğretim okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandım. Farklı zamanlarda yöremizdeki okullarda Öğretmen, Müdür yardımcısı ve müdür olarak görevlerde bulundum. Şuanda 2017 yılından itibaren okulumuz Boğaziçi Şehit Astsubay Mustafa Kömürcü Ortaokulunda görev yapmaktayım.

Hedefimiz ise okulumuzda öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra ahlaklı, dürüst vatanına bağlı nitelikli bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz.

Sevgilerimle….